Shamrock Vantaa
  • Shamrock Facebook

SHAMROCK

Shamrock = apilanlehti

Tikkurilan keskustassa viihtyisä Olohuone ja illanviettopaikka Shamrock. 

Alakerran ravintolatilan pääosa on Irkkuhenkinen pubi. Ajanvietteeksi meiltä löytyy 8 korkeatasoista biljardipöytää, Darts tauluja, Ray:n pelejä. Televisioista seurataan ajankohtaisia viihdetapahtumia; futista, jääkiekkoa, formulaa, golfia & muuta urheilua.....

Pubin juomavalikoima on kattava. Olemme panostaneet erityisesti olutmerkkeihin. Hanoissa on laaja valikoima erilaisia oluita. Tällähetkellä olutmerkkejä on n. 70 ja siidereitä n.30.

Pe ja la iltoina alakerran stagella vierailevat artistit ja bändit esittäen tanssittavaa ja kuunneltavaa rock`n roll-, roots- ja menomusaa.

Laulun ystäville on oma KARAOKEBAARI yläkerrassa. Biisivalikoima on laaja kotimaisista ulkolaisiin. Tätä tilaa tulemme myös vuokraamaan kokouksiin, yksityis- / yrityskäyttöön. Karaokebaari on avoinna perjantai- ja lauantai klo 22.00 alkaen.

Yläkerran yökerho tarjoaa artisteja, bändejä ja DJ:t Suomen huipulta. Siellä kuullaan tanssittavaa iskelmää ja vanhoja covereita ja tämän päivän hittejä! Tätä tilaa voi myös varata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Tule vaikka iltapäiväkahville ja pitämään samalla palaveri asiakkaittesi kanssa alakerran pubiin. Käytössäsi on langaton laajakaista yhteys. Alakerrassa myös kabinettitila erilaisiin tilaisuuksiin.

Ruokaravintola BISTRO LIEKKI palvelee päivittäin! Tutustu tästä www.bistroliekki.fi

Kesäisin etupihallamme on 30 heng. terassi ja takapihalla viihtyisä aurinkoterassi 60 hengelle.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA VIETTÄMÄÄN MUKAVA ILTA RAVINTOLASSAMME!© Vantaan Shamrock, Peltolantie 2, 01300 Vantaa | p. +358 (0)20 7959 613 | ravintola [ ~ at ~ ] shamrockvantaa.fi | Site Engine By Megative Tmi