Shamrock esittely

Shamrock = apilanlehti

Tikkurilan keskustassa viihtyisä Olohuone ja illanviettopaikka Shamrock.

Alakerran ravintolatilan pääosa on Irkkuhenkinen pubi. Ajanvietteeksi meiltä löytyy 8 korkeatasoista biljardipöytää, Darts tauluja, Ray:n pelejä. Televisioista seurataan ajankohtaisia viihdetapahtumia: futista, jääkiekkoa, formulaa, golfia ja muuta urheilua.

Pubin juomavalikoima on kattava. Olemme panostaneet erityisesti olutmerkkeihin. Hanoissa on laaja valikoima erilaisia oluita. Tällähetkellä olutmerkkejä on n. 70 ja siidereitä n. 30.

Perjantai ja lauantai iltoina alakerran stagella vierailevat artistit ja bändit esittäen tanssittavaa ja kuunneltavaa rock 'n' roll-, roots- ja menomusaa.

Laulun ystäville on oma karaokebaari yläkerrassa. Biisivalikoima on laaja kotimaisista ulkolaisiin. Tätä tilaa tulemme myös vuokraamaan kokouksiin, yksityis- ja yrityskäyttöön. Karaokebaari on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22.00 alkaen.

Yläkerran yökerho tarjoaa artisteja, bändejä ja DJ:t Suomen huipulta. Siellä kuullaan tanssittavaa iskelmää ja vanhoja covereita ja tämän päivän hittejä. Tätä tilaa voi myös varata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Tule vaikka iltapäiväkahville ja pitämään samalla palaveri asiakkaittesi kanssa alakerran pubiin. Käytössäsi on langaton laajakaista yhteys. Alakerrassa myös kabinettitila erilaisiin tilaisuuksiin.

Ruokaravintola Bistro Liekki palvelee päivittäin. Tutustu tästä: » www.bistroliekki.fi

Kesäisin etupihallamme on 30 hengen terassi ja takapihalla viihtyisä aurinkoterassi 60 hengelle.

Tervetuloa tutustumaan ja viettämää hauska ilta ravintolassamme! 


Copyright © 2020 Vantaan Shamrock | SiteEngine © Megative Tmi. All Rights Reserved.