Shamrock esittely

Shamrock = apilanlehti

Tikkurilan keskustassa viihtyisä Olohuone ja illanviettopaikka Shamrock.

Alakerran ravintolatilan pääosa on Irkkuhenkinen pubi. Ajanvietteeksi meiltä löytyy 8 korkeatasoista biljardipöytää, Darts tauluja, Ray:n pelejä ja erilaisia lautapelejä. Televisioista seurataan ajankohtaisia viihdetapahtumia: futista, jääkiekkoa, formulaa, golfia ja muuta urheilua.

Pubin juomavalikoima on kattava. Olemme panostaneet erityisesti olut- ja siiderimerkkeihin.

Laulun ystäville on oma karaokebaari yläkerrassa. Biisivalikoima on laaja kotimaisista ulkolaisiin. Tätä tilaa tulemme myös vuokraamaan kokouksiin, yksityis- ja yrityskäyttöön. Karaokebaari on avoinna perjantaisin ja lauantaisin.

Yläkerran yökerho tarjoaa artisteja, bändejä ja DJ:t Suomen huipulta. Siellä kuullaan tanssittavaa iskelmää ja vanhoja covereita ja tämän päivän hittejä. Tätä tilaa voi myös varata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Tule vaikka iltapäiväkahville ja pitämään samalla palaveri asiakkaittesi kanssa alakerran pubiin. Käytössäsi on langaton laajakaista yhteys. Alakerrassa myös kabinettitila erilaisiin tilaisuuksiin.

Ruokaravintola Bistro Liekki palvelee päivittäin. Ruoka-annoksia voi tilata myös Shamrockin puolelle. Tutustu tästä: » www.bistroliekki.fi

Kesäisin etupihallamme on 50 hengen terassi.

Tervetuloa tutustumaan ja viettämää hauska ilta ravintolassamme! 


Copyright © 2021 Vantaan Shamrock | SiteEngine © Megative Tmi. All Rights Reserved.